6.22.2013

Food to share: Spaanse gamba’s

food to share spaanse gambas nicenancy
food to share spaanse gambas nicenancy
food to share spaanse chorizo nicenancy

Op zaterdagavond wil je eten dat je samen kunt delen, gezellig aan de lage tafel in kleermakerszit op kussens, kletsen met groot en klein en je knapperige stokbrood dopen in de Spaanse olie. Deze Spaanse gamba’s bedacht ik voor een avondje met ons vieren & de kinderen vonden het heerlijk! Snijd Spaanse chorizo in dunne plakjes. Bak de chorizo krokant in een koekenpan (olie heb je niet nodig), afblussen met een scheutje sherry en daarna de gamba’s even meewokken. Snufje peper en zout, en de aroma’s komen je tegemoet!

On a Saturday night you want food you can share, cosy at the livingroom table, sitting on cushions on the floor, jibber jabbering with big and small while dipping your crunchy baguette in the Spanish oil. I cooked these Spanish shrimp on an evening with the four of us & the kids loved them! Cut some Spanish chorizo into thin slices. Bake the chorizo in a pan until it’s crispy (no oil necessary), deglaze with a dash of sherry and after that bake the shrimp along for a few minutes. A touch of salt and pepper, and the aroma heads your way!

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail to someoneShare on LinkedInGoogle+

0 comments :

Leave a Comment:

Current ye@r *

Theme by Blogmilk   Coded by Brandi Bernoskie