10.12.2013

Vintage finds

vintage finds october nicenancy.nlvintage embroidery plants nicenancy.nlvintage embroidery bikes nicenancy.nlseventies embroidery nicenancy.nl

Ik ben dol op spullen die mij doen denken aan mijn lieve oma. Ze is er al zeker tien jaar niet meer, maar met deze vintage finds, vondsten uit de kringloop, voelt ze toch heel dichtbij. En het boekje vol borduurpatronen, daar ga ik nog veel plezier aan beleven. Je kunt ze – uiteraard – borduren, maar kruissteekjes verven op een muur of canvasbag, daar heb ik pas echt zin in. Omdat planten en fietsen helemaal hot zijn, heb ik deze uitgekozen om aan jullie te laten zien. Maar eigenlijk had ik het hele boekje wel voor jullie willen vastleggen. Zo mooi! Laat je het me weten als je meer wilt zien? (Klik hier voor eerdere kringloop vondsten)

I love things that remind me of my dearest grandma. She passed away more than ten years ago, but with these vintage finds I can imagine her vividly. And this cute book full of embroideries, that’s one to cherish. You can embroider (duh), but I’m dying to paint those crosses on a wall or canvas tote. Because plants and bikes are so it these days, I selected these embroideries to show you. I could have photographed all the pages though, it’s such an inspiring book. Let me know if you want to see more! (Just click here if you want to see more of my vintage finds).

4 comments :

Leave a Comment:

Theme by Blogmilk   Coded by Brandi Bernoskie