12.6.2013

Shoe investment season!

Paul Warmer saleVandaag begint de uitverkoop bij schoenenwinkel Paul Warmer, het startseizoen voor ‘shoe investment season’. Yoehoe! Ik koop het liefst mijn schoenen in de sale, dan kan ik die anders onbetaalbare exemplaren toch aanschaffen. En het liefst kies ik een paar die een beetje anders en eigenzinnig zijn, dan weet ik uit ervaring dat ik ze volgend jaar ook nog leuk vind. Wat is jouw strategie en favoriete sale adres voor schoenen?

Shoe investment season has started. Yes! It is sale at one of my favourite shoe stores Paul Warmer. Now is the time for me to buy all those delicious heels that I couldn’t afford earlier. I love picking the ones that are a little bit odd and unique, not too much on trend, so I will still love them next winter! What’s your strategy and favourite shoe store during sale?

{1. Saint Laurent Paris ::: 2. Saint Laurent Shoot Slimane ::: 3. Giuseppe Zanotti franges}

0 comments :

Leave a Comment:

Theme by Blogmilk   Coded by Brandi Bernoskie