6.15.2013

Revolution: Young at any age

collage young at any age2
Er is een ontwikkeling gaande waar ik enorm blij van word. Grijs is niet langer suf maar happening. Blogs en tijdschriften showen zelfs met trots grand old ladies of style. Deze vrouwen doorbreken verwachtingen en dat hebben we hard nodig. Ik in ieder geval. Want ik vind het maar lastig dat ouder worden. Je zou jezelf gelukkig moeten prijzen met iedere nieuwe dag (en dat probeer ik oprecht) maar ondertussen vervloek ik iedere nieuwe rimpel, vel ik harde oordelen bij het passeren van een etalageruit en bevecht ik mijn grijze haren met een pincet (zo lang het nog wil lukken, gelieve niet rechts onder mijn haardos te gluren). Deze vrouwen doen me anders denken, over hoe je mooi en stijlvol ouder kunt worden. Heldinnen die een nieuw perspectief op de vrouw afdingen. Jong op elke leeftijd! {streetstyle fotos via advancedstyle.blogspot.fr, covercredits via mijn pinterestboard}

Ps ik zou willen dat mijn oma er nog was, zij vertelde me altijd dat ze zich van binnen nog een meid van 27 voelde. Ze had deze revolutie prachtig gevonden!

collage young at any age nicenancy

It’s this kind of ladies who make my heart go la la la. At a certain kind of age you get the feeling that it might be over with beauty pretty soon… But that’s in the past. More and more blogs and magazines are cherishing beautiful elder women. And thanks to these ladies I can laugh about my grey hairs (I’m used to pulling them out with my tweezers, I hate those sneaky ones on my right side, please don’t look closely, the grey revolution is starting there). To me these women are the new female heroes, breaking ways for us to gracefully getting older. Thank you for looking young at any age. {streetstyle photographs via advancedstyle.blogspot.fr, cover credits via my pinterestboard}

Ps I wish my grandmother could have joined these women, she used to tell me that she felt inside like she still was 27. She would have loved this revolution!

3 comments :

 • Anonymous

  Mooi!

 • Catelijne Elzes

  Heerlijk, dat grijs haar ‘happening’ is. Zelf ben ik een paar jaar geleden gestopt met verven en hoewel ik het resultaat geslaagd vind, blijft het een gevoelige kwestie. Onlangs las ik een post op Pinterest waar ik het helemaal mee eens ben: “I’ve decided I’m going for grey hair and a rockin’ body as opposed to colored hair and lazy ways. I don’t want to have colored hair be the only way I feel good about myself”.
  Mijn grey-coming-out voelt als een bevrijding en ik wens het veel vrouwen toe!

 • nancy

  Wow, een grey-coming-out. You rock it girl!

Leave a Comment:

Theme by Blogmilk   Coded by Brandi Bernoskie