1.29.2014

Don’t worry be lucky

Imagine yourself luckyfour-leaf cloverIk heb een goed gevoel over het komende jaar. Er staan zoveel leuke dingen op stapel. Zodra het kan, vertel ik jullie meer! Voor nu deel ik graag mijn klavertjes vier verzameling met je. Ik heb ze ooit gevonden op een campingveldje toen ik 17 was. Het leven was zoet en op een lome middag met mijn blote voeten in het gras vond ik zoveel klavertjes vier dat het geluk me duizelde. Ik wist niet eens dat ze echt bestonden!

De klavertjes heb ik bewaard, gedroogd en nu 21 jaar later liggen ze nog steeds in mijn nachtkastje. Ik heb er daarna ook nooit meer een gevonden. Ze zijn me dierbaar en toen mijn schoonvader ernstig ziek was heb ik er eentje voor hem ingelijst. Hij verdiende het geluk. Helaas mocht het niet baten en is hij er al veel te lang niet meer. Het klavertje herinnert me eraan om de dag te plukken. Koester het kleine geluk en het leven lacht je toe. Liefs!

{koperen hanger met glas van Deens ::: fluwelen lintje ::: vintage porseleinen schoteltje met pin-up door Esther Derkx}

 

I have got that feeling that it’s going to be a wonderful year. There are so many lovely things ahead. I’ll tell you all about it soon. Today I just want to share my collection of four-leaf clovers. I found them many years ago. I was 17, the world smiled at me and I was sitting on my knees on a camping field. With the sun on my hair, I just found all these amazing clovers. I didn’t even know they existed! I have never ever found one again. But I cherish these pretty things. After 21 years they are still in my cupboard. When my dear father-in-law got really ill, I tried to bless him and framed a clover. The magic didn’t happen, we still miss him every day. The four-leaf clovers remind me to be happy with the small gifts of life. Carpe diem!

{copper frame by Deens ::: velvet ribbon ::: vintage porcelain with pin-up by Esther Derkx}

{all images by nicenancy.nl}

2 comments :

Leave a Comment:

Theme by Blogmilk   Coded by Brandi Bernoskie