4.14.2013

JOSI (6) BLOGT: ‘DAG LIEVE MILOU’

“op 20 septembr sou
onse lieve hond milou 
11 jaar worde.
maar ze is doot gegaan.
ik  vint het niet leuk.
ik voel mu niet fijn.
milou was liev. 
ze was de liefste hond.
iedereen moest huilen.
ik hep un teekning gumaakt.”

 

Ps Josi zit op mijn schoot als ze blogt. Ik snuffel aan haar haar en weet welk verhaal ze wil vertellen. Ik lees haar tweede blog met betraande wangen en trots. Ze wilde zelf graag over onze Milou ‘blokken’ (haar schattige interpretatie van bloggen). De allereerste en onbezorgde guestblog van Josi (6) lees je hier.

1 comment :

  • Halca Hogeweg

    Wat kunnen kinderen emoties toch goed uitleggen.
    Precies zo als het is.
    Heel veel sterkte bij het verlies.
    Liefs

Leave a Comment:

Theme by Blogmilk   Coded by Brandi Bernoskie