2.10.2014

Happy quote: life is too short to…

LIfe is too short to update all your apps Life is too short to update all your apps… Deze uitspraak komt van mij en en is zo typisch Nancy. Ik heb nog een slordige 81 updates uit te voeren volgens de app store. En dat aantal loopt alleen maar op. Want ik gun mezelf de tijd niet om mijn apps regelmatig te updaten. Hakuna matata. Heb een fijn begin van de werkweek. En laat je niet meeslepen door zenuwslopende to do-lijstjes.

 

Life is too short to update all your apps… This one is so me. There are more than 81 updates waiting for me in the app store. And still counting, because I don’t make time for updating my apps. Hakuna matata. Have a good work week. And don’t let your to do list get you.

{image, text and handwriting by nicenancy, pattern source unknown via Pinterest}

2 comments :

  • Johan

    Haha heerlijk zo’n typisch ‘jij’. Wist je trouwens dat je apps automatisch kan laten updaten op de achtergrond. En anders.. naar berichtgeving en de ‘badge’ uitschakelen. Rust in je telefoon is wel zo belangrijk :) #ervarenmeldinguitschakelaar ;)

Leave a Comment:

Theme by Blogmilk   Coded by Brandi Bernoskie