6.21.2013

For booklovers: Etc. & Home Made Summer

inspi kookboeken nicenancyDeze week ben ik lekker op de step naar mijn favoriete boekwinkel Athenaeum geweest. Heerlijk snuffelen tussen typografische schatten, fijne tijdschriften (Frankie!) en ander moois. ‘s Middags hingen deze prachtige boeken aan mijn stuur te bungelen: Etcetera van de Australische interieurstylist Sibella Court en het Home Made Zomer kookboek van de Nederlandse Yvette van Boven. Aanraders!

I went to my favorite bookstore on my scooter. Had a lovely time with sweet magazines (Frankie!) and all kinds of paper beauties around me. I couldn’t leave without any, so I brought these ones home: Etcetera by the Australian interiorstylist Sibella Court and the mouthwatering cookbook Home Made Summer by the Dutch Yvette van Boven. They make me feel happy!

0 comments :

Leave a Comment:

Theme by Blogmilk   Coded by Brandi Bernoskie